Wegens grote drukte kan ik helaas tot juni 2023 geen nieuwe opdrachten aannemen.

Verwarming

Als op verwarming aankomt zijn er maar een paar dingen belangrijk. Uw verwarming moet het altijd goed doen en niet te veel energie verbruiken. Bas Putter staat voor u klaar om beide doelstellingen te realiseren. Deze gaan namelijk prima samen. Er zijn volop maatregelen denkbaar om uw energieverbruik te verminderen, de isolatie te vergroten, uw verbruik te verlagen of het rendement van uw gebruik te verhogen. U stookt immers niet voor de buitenlucht, toch? Wij kunnen u helpen met het installeren van een cv ketel, verwarmingsketel, vloerverwarming en radiatoren. Daarbij werken wij volgens de nieuwste standaarden.

Verwarmingsketel en cv ketel

Ieder pand beschikt over een verwarmingsketel, ook wel cv ketel genoemd. Het is de meest bekende en basale vorm van verwarming. Echter zijn niet alle cv ketels gelijk. Erg belangrijk is het dat uw verwarmingsketel niet al te oud is. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, maar doorgaans zijn oudere cv ketels beduidend minder zuinig. Ook als u geen nieuwe cv ketel laat plaatsen kan Bas Putter u helpen met uw bestaande verwarmingsketel. Als u uw totale energieverbruik wilt terugdringen of uw woning 's winters maar niet warm krijgt, dan kunt u zich gerust richten tot Bas Putter. Dankzij een verwarmingsketel of cv ketel van ons gaan uw comfort en rendement merkbaar omhoog en daalt uw verbruik. 

Remeha Verwarmingsketel

Radiatoren

Voor een goede verwarming van een pand zijn radiatoren die op de juiste plekken staan, natuurlijk ook van groot belang. Ook het soort radiator is van belang. Hierboven gingen we al even kort in op de onprettige situatie waarin een woning maar niet warm wil worden. Dit kan aan de radiatoren liggen. Vaak is het probleem dan te verhelpen door oude radiatoren te vervangen door nieuwere radiatoren. Het betreft vaak oude paneelradiatoren die een veel kleiner oppervlak hebben dan de nieuwere radiatoren. Nieuwere radiatoren verwarmen een pand vaak veel efficiënter en sneller. 

Vloerverwarming

Dan is er natuurlijk ook nog een luxe waar steeds meer mensen gebruik van maken: vloerverwarming. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht is vloerverwarming geen dure en overbodige vorm van verwarming. Een ruimte verwarmen via de vloer is zelfs bijzonder efficiënt. Warmte stijgt immers op, dus gaat deze niet verloren. Er zijn bovendien veel systemen mogelijk waarbij de vloerverwarming niet via de verwarmingsketel loopt. U kunt voor uw vloerverwarming bijvoorbeeld gebruik maken van zonnewarmte. Pas Putter reikt u graag een aantal interessante mogelijkheden aan om vloerverwarming met zonnewarmte te realiseren. 

Meer weten over de mogelijkheden van (vloer)verwarming? Bel Bas Putter 06-23930370